νέο

Ηλεκτρική Υποκουβέρτα Anats Thermo Safety 90

Ηλεκτρική υποκουβέρτα Anats Thermo Safety 90 για ασφαλή και ασύγκριτη ζεστασιά κατά τη διάρκεια του ύπνου

Thermo Safety 90

Άμεσα Διαθέσιμο

30,00 €

    Για το προϊόν ισχύουν:

Η ηλεκτρική υποκουβέρτα Anats Thermo Safety 90 αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποκρούσετε την παγωνιά πριν ή κατα τη διάρκεια του ύπνου σας.

Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 90x150 cm
Χειριστήριο 2 θέσεων θερμοκρασίας
Γερμανικό κύκλωμα θερμικών αντιστάσεων
Τα καλώδια στο εσωτερικό είναι πλήρως μονωμένα και αδιάβροχα
Ισχύς: 220-240VΗλεκτρική υποκουβέρτα Anats Thermo Safety 90 για ασφαλή και ασύγκριτη ζεστασιά κατά τη διάρκεια του ύπνου

To koinis.gr φτάνει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Όλες οι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier καθημερινά 9:00 - 17:00 εύκολα και αξιόπιστα.

Για παραγγελίες άνω των 60€, σου κάνουμε ΔΩΡΟ τα Μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα!

Για παραγγελίες κάτω των 60€, η χρέωση είναι 4,90€ σε Ελλάδα και σε Κύπρο!

Στα Ορθοπεδικά koinis.gr απλοποιούμε την διαδικασία αποστολής των παραγγελιών σας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω εταιρείας cοurier, εκτος απο τα υπερμεγέθη προϊόντα, όπως Αναπηρικά Αμαξίδια και Νοσοκομειακά Κρεβάτια, τα οποία παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία.

Τα προϊόντα φτάνουν σε 24 ώρες σε πόλεις και κωμοπόλεις, εκτός νησιών, και σε 48 ώρες στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Για απομακρυσμένες περιοχές και την Κύπρο υπάρχει επιπλέον χρέωση 6€

Αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15:00 (εργάσιμη μέρα), τότε θα παραδοθεί στην εταιρία courier την ίδια μέρα!

Υπερμεγέθη Προϊόντα

Για τα υπερμεγέθη προϊόντα (Αναπηρικά Αμαξίδια, Νοσοκομειακά Κρεβάτια) εντός Αττικής, η Παράδοση και η Τοποθέτηση γίνεται απο εμάς, την ίδια μέρα, εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00, και την επόμενη εργάσιμη μέρα, αν καταχωρηθεί μετα τις 15:00. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορικής, κατόπιν τηλεφωνικης επικοινωνίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στα ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ Koinis.gr ευχαρίστως να δεχτούμε την επιστροφή κάποιου προϊόντος, αφού καθημερινώς στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν μέγιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτησή σας!

Οι επιστροφές γίνονται Εύκολα και Απλά για σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Επιστρέφετε το προϊόν που αγοράσατε, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ οτι είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν εχει χρησιμοποιηθεί!
2. Η επιστροφή μπορεί να γίνει ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ.
3. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων είναι 4,90€.

Αποστολή προς: Κοΐνης Ορθοπεδικά - Ιατρικά Είδη, Συνταγματάρχου Δαβάκη 16, Καλλιθέα - τ.κ. 17672. Καλό είναι οι επιστροφές να γίνονται με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε εμείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για χαμηλότερο κόστος!