Αμαξίδια Ελαφρού Τύπου

Μια ξεχωριστή κατηγορία αναπηρικών αμαξιδίων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι τα αμαξίδια ελαφρού τύπου. Τα αμαξίδια ελαφρού τύπου είναι κατασκευασμένα από σκελετό ελαφρού κράματος  αλουμίνιου, τιτανίου ή μαγνησίου με ρυθμιζόμενο κέντρο βάρους.

Η ιδιαίτερη κατασκευή τους διευκολύνει εξαιρετικά τους χρήστες στην κίνηση τους. 

 Η διαφορά στην ποιότητα κύλισης σε σχέση με τα απλά αμαξίδια είναι τεράστια. Σας χαρίζει μεγάλη ευκολία στις καθημερινές σας μετακινήσεις, ιδιαίτερα όταν κάνετε ελιγμούς, σε κίνηση σε εδάφη με ανωφέρεια και στις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο.

Κατά την επιλογή ενός αμαξιδίου ελαφρού τύπου , υπάρχουν σημαντικές επιλογές όσον αφορά τα βασικά χαρακτηριστικά του . Οι επιλογές αυτές θα επηρεάσουν την απόδοση ,την εμφάνιση και την αίσθηση του αμαξιδίου από τον χρήστη. Επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός , οι επιλογές αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία.  Σε όλα τα αμαξίδια ελαφρού τύπου οι πίσω ρόδες έχουν την δυνατότητα να αποσπόνται με το πάτημα ενός κουμπιού. Όλα τα μέρη του προσαρμόσονται έπειτα από μετρήσεις ακριβώς στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η τυπολογία του σκελετού, το ύψος και η κλίση της πλάτης, το πλάτος, το βάθος και το ύψος του καθίσματος, η κλίση των υποποδίων και πολλά άλλα.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, οι επιδόσεις των αμαξιδίων και ο μοναδικός σχεδιασμός τους, χαρίζει απλόχερα στους χρήστες δυναμισμό, απόλυτη ελέυθερία κινήσεων κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Τα επιλεγμένα μας προϊόντα, η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχής μας εκπαίδευση εγγυώνται  την άριστη επιλογή στο αμαξίδιο που σας ταιριάζει απόλυτα.

Τα αμαξίδια της Progeo κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία και ξεχωρίζουν για την συγκίνηση, την αξιοπιστία και την αίσθηση κύλισης που χαρίζουν στον χρήστη.
Η Progeo δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής αμαξιδίων ελαφρού τύπου πάνω από 20 χρόνια.
                                                Progeo, Active Design!!


Το δωρεάν Test Drive είναι μια υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία μας για όλα τα αμαξίδια ελαφρού τύπου. Οι ειδικοί θα είναι πάντα δίπλα σου για σε βοηθήσουν να επιλέξεις το αμαξίδιο ελεφρού τύπου που σου ταιριάζει και να χαρίσεις στον εαυτό σου ελευθερία στις καθημερινές σου μετακινήσεις.

Δείτε όλα τα Αμαξίδια Ελαφρού Τύπου ΕΔΩ -->Αμαξίδια Ελαφρού Τύπου PROGEO